Nyt fra altanudvalget (Februar 2015)

Det er efterhånden noget tid siden sidste opdatering fra Altanudvalget blev sendt ud, men undersøgelserne er i fuld gang, og vi forventer at kunne fremstille forslag til den ekstraordinære generalforsamling om det skal være muligt at etablere altaner.

Gennem de seneste måneder har vi talt med kommune, nabo ejerforeninger, altanleverandører og mange andre der har en holdning til etablering af altaner i vores forening.

Status på projektet er som følger:

– Dialog med altanleverandører er i gang, vi har besøgt deres kontorer og set på mulige altanløsninger
– Kommune er kontaktet og de er som udgangspunkt positive for etablering af altanerne, dog forudsat at de i udseende minder om altanerne i naboforeningerne.
– Naboforeninger har bidraget med deres positive og negative erfaringer med altanerne, en viden som vi anvender til at undgå evt. faldgruber

Frem mod ordinær generalforsamling i foreningen vil vi arbejde med følgende:

– Afklare tekniske løsninger for ophængning af altaner
– Opstille budget for etablering af altaner
– Formidle vores undersøgelser til beboerne i foreningen

Vi har modtaget nogle spørgsmål til projektet, hvilket vi er glade for. Hvis der er spørgsmål, så kontakt os endelig på mail lyngborghavealtan@gmail.com eller kom forbi på en af nedenstående adresser.

Altanudvalget

– Niels